Broodjes & Salades Ontbijt Brunch High Tea

Broodjes bestellen en laten bezorgen

Broodjes & Salades

Voor thuis of op kantoor

De lekkerste broodjes en salades voor thuis, op kantoor of voor onderweg. Deze heerlijke lunch broodjes en salades zijn geschikt voor elk moment. Heb je een thuiswerkdag? Of een uitgebreide vergadering op kantoor? Geniet dan tussen al dat werken door van een lekkere lunch.

Broodjes bestellen

Lekker en voedzaam lunchen is soms lastig. Vooral als het even tussen het werk of andere bezigheden door moet. Je hebt vaak niet veel in huis of het is lastig mee te nemen. Dan kun je bijvoorbeeld ook lekkere broodjes bestellen. Makkelijk, snel en erg lekker. Er is een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten broodjes: van broodje carpaccio tot broodje zalm en vegan broodjes. Voor iedereen zit er wel iets tussen! Ook zijn er allerlei verschillende soorten brood; mais, volkoren, wit, spelt, meergranen en meer. Kun je niet goed tegen gluten? Dan kun je zelfs een glutenvrij broodje bestellen. Let op: er kunnen wel sporen van gluten in zitten.

Salades bestellen

Sommigen hebben een verkeerde associatie bij een salade voor lunch. Dat is toch niet genoeg? Of: Maar daar zit nauwelijks smaak aan? Dit ligt natuurlijk helemaal aan wat je allemaal in de salade stopt. Zo kun je hele lekkere en goed gevulde salades bestellen. Ga bijvoorbeeld voor een caesar salade met ijsbergsla, kipstukjes, grana padano kaas, gekookt ei, komkommer, tomaat, walnoten en mosterd dille dressing. Liever vegetarisch? Dan is de mozzarella salade wel wat voor jou: ijsbergsla, rucola, mozzarella, pesto, pijnboompitten, tomaat, komkommer en mosterd dille dressing. Dat klinkt niet echt als een karige salade. Het is zo veel meer dan een paar blaadjes sla. Het is een volledige lunch waar je al je voedingsstoffen uit kan halen. Zo kun je er de rest van de middag weer tegenaan.

Gezonde lunch

Gezond lunchen is belangrijker dan je denkt. Je hebt er al een halve dag op zitten en je moet er nog een hele middag mee vooruit. Het is dus belangrijk dat je een voedzame maaltijd binnenkrijgt met veel goede voedingsstoffen. Denk aan een gezond belegd broodje of een salade. Je hebt vitamines, vetten, eiwitten en koolhydraten nodig. Zorg dus dat je die allemaal binnen krijgt tijdens je lunch. We merken steeds vaker dat het best wel lastig is om genoeg groente en fruit binnen te krijgen. Het is dus een goed idee om wat extra groente toe te voegen aan de lunch, bijvoorbeeld door een broodje te bestellen met sla en komkommer erop.

Meer energie

Ga jij lekker uitgebreid en gezond lunchen? Dan heb je daar de rest van de middag profijt van. Uit onderzoek van de Health Enhancement Research Organisation blijkt dat een gezonde lunch ervoor zorgt dat de werkprestaties verhogen met 25 procent. Daarnaast neemt de productiviteit toe met 20 procent. Een gezonde en uitgebreide lunch werpt dus zeker zijn vruchten af.

De beste kwaliteit lunch

Gegarandeerde tijdige levering