Broodjes & Salades Ontbijt Brunch High Tea

Brunch bestellen en laten bezorgen

Brunch

Rustig wakker worden

Heb jij zin om weer eens uitgebreid te brunchen? Doe dat dan gewoon thuis! Je kunt heel makkelijk een lekkere brunch bestellen. Laat jij de brunch in het weekend bezorgen? Dan kun je heerlijk uitslapen, om vervolgens zonder moeite te genieten van heerlijke broodjes, verschillende smeersels, muffins en een vers sapje. Wat is er fijner dan wakker worden met een uitgebreide brunch?

Luxe brunch

Wil jij graag echt luxe brunchen? Dan kun je kiezen voor de luxe brunch met: drie broodjes en een croissantje. Daarbij krijg je verschillende soorten luxe beleg: carpaccio, zalm, ham, kaas, filet americain, ei, brie, sla, komkommer, tomaat, mosterd-dille dressing, boter, jam en nutella. Een zoete snack kan natuurlijk ook niet ontbreken, daarom krijg je een heerlijke muffin. En daar hoort natuurlijk ook nog een glas verse jus bij.

Wanneer brunchen?

Brunchen is ideaal voor op een luie zondag. Zo kun je heerlijk rustig wakker worden om vervolgens uitgebreid te genieten van al die heerlijke hapjes. Maar een brunch kan ook prima op een andere dag. Eten moet je sowieso, dus waarom maak je er niet gelijk een leuke beleving van? Leg een mooi tafelkleed neer, pak de mooiste borden uit de kast en zet wijnglazen neer voor de verse jus of zelfs voor een glaasje bubbels. Maar wat is dan de beste tijd om te brunchen? Brunch is eigenlijk het samenvoegen van breakfast en lunch in één maaltijd. Meestal gebeurt dit vanaf ongeveer 10.30 uur tot 14.00 uur. Je wil natuurlijk wel even de tijd nemen en daarna nog even lekker blijven zitten. Je kunt altijd even verkassen naar de bank om het eten lekker te laten zakken.

Brunchen: thuis of op kantoor

Wist je dat brunchen op kantoor ook erg leuk kan zijn? Er zijn veel bedrijven die in de loop van de ochtend vergaderingen inplannen. Dat is natuurlijk nog gezelliger als er een lekkere uitgebreide brunch bij is. Zo kun je op een laagdrempelige en smaakvolle manier met elkaar overleggen. Maar thuis brunchen is natuurlijk ook altijd een goed idee. Als je een dag vrij bent, voor in het weekend of bijvoorbeeld op een dag dat je vanuit huis werkt. Heerlijk.

Thema brunch

Van Paasbrunch tot een Moederdagbrunch en een Kerstbrunch. Bij bijna elke feestdag is een brunch de perfecte bezigheid. Je kunt eerst lekker uitslapen om vervolgens met je gezin, vrienden of familie te genieten van al die heerlijke hapjes. Dat is toch geweldig. En het wordt nog leuker als alle hapjes helemaal in thema zijn van de feestdag. Benieuwd naar alle feestdagen? Bekijk dan alle Nederlandse feestdagen. Wie weet kun je wel een thema brunch doen op een van die dagen.

De beste kwaliteit lunch

Gegarandeerde tijdige levering