Broodjes & Salades Ontbijt Brunch High Tea

Ontbijt bestellen en laten bezorgen

Ontbijt

Rustig wakker worden

De lekkerste ontbijtjes voor thuis of op kantoor. Wil jij rustig wakker worden en toch genieten van een uitgebreid ontbijt? Dan kun je een heerlijk ontbijt bestellen. Geniet van verschillende broodjes, een croissantje, een sapje en diverse smeersels. Dat is nog eens een uitgebreid ontbijtje!

Luxe ontbijt

Wil je een keer echt uitpakken? Verras dan iemand met een heerlijk luxe ontbijt. Luxe ontbijt bestellen is erg makkelijk en het wordt snel bij jou thuisbezorgd. Bij een luxe ontbijt krijg je per persoon: drie broodjes en een croissantje. Daar krijg je verschillende soorten beleg bij, zoals carpaccio, zalm, ham, kaas, filet americain, ei, brie, sla, komkommer, tomaat, mosterd-dille dressing, boter, jam en nutella. Daar hoort natuurlijk ook nog een fles lekkere verse jus d’orange bij. Wil je het écht feestelijk maken? Dan kun je zelfs een ontbijt met bubbels bestellen.

Vegan ontbijt

Liever vegan? Dan kun je het vegan ontbijtje bestellen. Dit ontbijt is helemaal plantaardig met heerlijke vleesvervangende producten. Dit ontbijtje bestaat uit: drie broodjes met verschillende (losse) smeersels: Petit Filet à l’Americain 100% plantaardig, Petit Pâté op basis van peulvruchten, Wilmerburgers, hummus, gegrilde groenten, walnoten, pijnboompitten, rucola, ijsbergsla, tomaat, komkommer, verse jus d’orange en een stuk fruit.

Kinder ontbijtjes

Ga jij lekker uitgebreid ontbijten met de kids? Dan is een heel ontbijt natuurlijk wel erg veel. Voor de volwassenen is een luxe ontbijt erg lekker. Dat luxe ontbijt kun je combineren met een ontbijtje voor de kinderen. Zo kun je kiezen voor lekkere pannenkoeken, waar de kids lekker van kunnen smullen. Of je kunt kiezen voor een klein ontbijtje met een broodje ham, kaas of kipfilet, een croissant met jam en verse jus d’orange. Daar kunnen de kinderen vast en zeker wel van genieten.

Start de dag goed

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt natuurlijk ook voor de dag goed beginnen met een ontbijtje. Volgens RTL Nieuws is samen ontbijten heel erg belangrijk. Samen ontbijten vermindert de stress, maakt je blij en zorgt voor structuur. Structuur is erg goed voor je, vooral als het gaat om eten. Spreek dus lekker af met je familie, vrienden of collega’s om bijvoorbeeld één keer per week uitgebreid te ontbijten samen. Ook dan kun je natuurlijk ontbijt laten bezorgen.

De beste kwaliteit lunch

Gegarandeerde tijdige levering