Broodjes & Salades Ontbijt Brunch High Tea

High Tea bestellen en laten bezorgen

High Tea

Tijd voor elkaar

Iets te vieren of eigenlijk niet? Een High Tea is altijd een goed idee. Met een High Tea kun je even écht tijd nemen voor elkaar. Ga er goed voor zitten, schenk een grote mok thee in en praat eens goed bij. Je kunt de hapjes natuurlijk allemaal zelf maken, wat ook erg gezellig is. Maar je kunt ook een lekkere High Tea bestellen. Dan kunnen jullie alvast lekker gaan zitten.

Wat is een High Tea?

Waarschijnlijk denk je gelijk aan taartjes, cake, sandwiches en scones op een bloemetjesservies. Maar dat is niet waar de High Tea vandaan komt. Het startte allemaal met de Afternoon Tea. Anna de Hertogin van Bedford vond de tijd tussen het ontbijt ‘s ochtends en het diner om 20.00 uur te lang. Om dit te overbruggen dronk ze om 16.00 uur een kopje thee met verschillende hapjes. Steeds meer mensen in Engeland gingen haar voorbeeld volgen. De High Tea is eigenlijk hetzelfde, maar dan voor de arbeidersklasse. Na een dag hard werken genoot het gezin van een pot thee en warme hapjes. Vaak verving de High Tea zelfs het hele avondmaal. Vandaag de dag wordt met een High Tea en een Afternoon Tea vaak hetzelfde bedoeld. Je geniet van thee en allerlei verschillende zoete en hartige hapjes. Soms is de High Tea een vervanging van de lunch, anders is het meer een tussendoortje.

High Tea bestellen

Wil jij een genieten van een lekkere High Tea thuis? Dan kun je een High Tea bestellen. In plaats van zelf de keuken in te duiken, kun je erg gemakkelijk een HIgh Tea laten bezorgen. Bestel je een High Tea? Dan krijg je een uitgebreide selectie van broodjes en divers beleg, verschillende hartige mini snacks, zoete mini hapjes, losse thee en flesje jus d’orange. Wil jij het nog feestelijker maken? Dan kun je zelfs een flesje bubbels erbij bestellen. Dat wordt genieten!

High Tea Deluxe

Geniet samen van een High Tea voor twee personen. Bij deze luxe High Tea krijg je een uitgebreide selectie van mini broodjes en divers beleg, zoete en hartige hapjes, snacks en gebakjes, vers fruit, chocolaatjes, twee theeglazen gevuld met diverse smaken zakjes thee, twee smoothies en een flesje prosecco met 2 fluteglaasjes. Dat klinkt als een chique bedoeling! Geniet dus lekker samen en neem even lekker de tijd voor elkaar. Leuk voor in het weekend of juist om de werkweek lekker te doorbreken.

Kids High Tea

Wil jij High Tea’en met de kinderen? Dat kan zeker! Je kunt voor de volwassenen de normale High Tea bestellen. Voor de kids kun je pannenkoeken bestellen of verschillende lekkere traktaties. Zo kun je zelf een Kids High Tea bij elkaar zoeken. Dit is erg gemakkelijk en je hebt ook nog eens de vrijheid om helemaal zelf te kiezen. Dat wordt smullen voor de kinderen!.

De beste kwaliteit lunch

Gegarandeerde tijdige levering